Världigt stor flyttbil

I morse klockan sju stod denna gigantiska lastbil utanför mitt hus. En timma senare var allt inpackat och klart. På grund av containerns storlek var det emellertid svårt att ens se att vi ställt in något, längst där inne i mörkret står hur som helst hela mitt bohag.

Hasse och Tage (hundarna) blev helt vilda av så mycket liv och rörelse i trädgården, de smet ut och började jaga skolbarn på gatan. Inte så bra. Straffet blev att de fick vara inlåsta tills bärandet var klart.

Om fem dagar beräknas lastbilen nå Maputo. Vamos ver…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s