Möten och lägenhet

Ursäkta frånvaron här på bloggen. Har varit i Maputo ungefär en vecka och ägnat dagarna åt möten med givare för att diskutera Kooperation utan Gränsers framtid här i Mocambique. Även om inget är helt klart än kan jag säga att det är mycket spännande på gång vilket känns väldigt roligt.

Nedan några bilder från lägenheten som mer eller mindre börjar komma i ordning. Har under de senaste dagarna maniskt knackat i väggarna och konstaterat ganska omfattande vattenläckor (som ägaren försökt måla över…).

Har fått upp hängmattan på balkongen, väldigt fint att hänga där och titta ut över hamnen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s