Kyla och personalmöte

Från igår eftermiddag till nu har vi varit tillfälligt avskurna från omvärlden då den fiberoptiska kabeln i Xai-Xai (ännu en gång) gick sönder. Skönt att vara tillbaka.

Här har blivit fruktansvärt kallt. Lichinga ligger på en högplatå på ungefär 1300 meters höjd och är en av de kallaste platserna i Mocambique. Sover med täcke, filt och överkast (temperaturen inne och ute är densamma på grund av oisolerade hus).

Igår hade vi personalmöte och pratade framtid för Kooperation Utan Gränser i Mocambique vilket är både tungt och roligt på samma gång. Tungt för att alla inte kommer fortsätta med oss efter årsskiftet men roligt för att det trots allt verkar som att det blir en fortsättning men i ny form.

Efter långa diskussioner var det lotteri, ordnat av chaufförerna, med t-shirts och kepsar som vi fått av organisationer och institutioner (den ena fulare än den andra). Det gick hett till… Se foton nedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s