Kyla

Idag har det varit ett förfärligt väder i Lichinga: Kallt, blåsigt, grått och regnigt. Dessvärre är inneklimatet ganska likt uteklimatet eftersom husen här generellt inte är isolerade. I min nya lilla bostad (ett rum) blåser det så gardinerna fladdrar och luftavfuktaren sörplar i sig några liter vatten på ett dygn (lyckligtvis så regnar det inte inne, just nu i fall, men fuktfläckarna i taket vittnar om att det skulle kunna göra det) och temperaturen är nog  knappt 15 grader inne. Färdig för att gå att lägga mig iförd nattlinne, mysbyxor, sockar och mössa. Finfint. :/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s