Följ Åsa på Världens tuffaste jobb

Åsa som fick Världens tuffaste jobb är nu på plats i Kenya och anländer idag till den kenyanska bonden Elizabets hus. Läs Åsas bloggg och lyssna gärna på p3:s radioinslag om Åsa, Verkligheten, som kommer att följa Åsa och hennes jobb varje vecka.

1 tanke på “Följ Åsa på Världens tuffaste jobb

  1. Bra gjort, vi är stolta över dig och vad du gör, stödjer dig fullständigt och nu känns det ännu bättre när bidrar ( skänker när vi pantar flaskor , ger bidrag när vi handlar på med merakortet o så)
    Hälsn. Curt o Elisabeth

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s