Att tjäna lite och måla streck över hålen…

Det är fruktansvärt många dokument som ska skrivas under, dels för att jag varit borta några veckor och dels för att vi har revision. Ett av dokumenten som låg och väntade i Lichinga var från en firma där vi har bett om pris på däck. Firman heter (översatt): Tjäna lite=Emanuel. Det är ändå ett ganska märkligt namn på en affärsverksamhet (se bild härintill).

Lichingas gator har fram tills för några månader sedan mest varit fyllda av… hål. Nu har det dock blivit ändring på detta. Tyvärr har strategin varit att istället för att laga hålen har de valt att måla streck i gatan. Det är ju naturligtvis bra med streck (vita i mitten och på sidorna) men det kanske hade varit ännu bättre att inte har några stora hål… (Se bild nedan.)

1 tanke på “Att tjäna lite och måla streck över hålen…

  1. Pingback: Eftermiddag i Lichinga « Kajsas blogg från Moçambique

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s