I en liten korg några hundra meter upp i luften…

Igår gjorde jag något som jag egentligen inte vågade: Sprang ut från en klippa på 500 meters höjd hängandes i en liten sele och seglade sedan runt och uppåt ytterligare några hundra meter (även kallat tandem para gliding – det satt en ”pilot” bakom som drog i snören). Helt fantastiskt och samtidigt läskigt fast på ett skönt sätt!

Jag är lite höjdrädd så naturligtvis kittlade det i magen men samtidigt en stark frihetskänsla att segla fram över bergstopparna. Känslan av höjden blev dock relativ under turen – så länge vi höll oss i höjd med eller under bergstopparna kändes det som att vi inte var så högt (även om det var väl 600 meter) men när vi kom över det fick jag känslan av att vinden kunde ta med oss hur långt och högt som helst.

Är stolt över mig själv att jag vågade detta och skulle, lite oväntat, gärna göra det igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s