Livsnödvändigheter

Ett framgångsrikt, vackert och lyckligt liv finns glädjande nog inom en pockets avstånd. Det är bara att shoppa ett par av titlarna så verkar det mesta lösa sig. Ett kort besök på bokhandeln på Kapstadens flygplats ger följande boktips: ”The feel good factor – 10 proven ways to boost your mood and motivate yourself” eller varför inte pröva på ”Why marry a millionaire? Just be one”.

Det finns gott om böcker om kvinnor och män och våra diametralt olika egenskaper ”Act like a lady [naturligtvis skrivet i rosa] Think like a man [i blått så klart]” eller en bok om relationer mellan olikheterna ”Straight talk – No chasers – How to find, keep and understand a man”.  Om du vill bli den perfekta kvinnan i denna relation – läs ”Substitute yourself Skinny” om hur du ska ersätta dig själv och bli smal, med en perfekt blond hemmafru i rosa kofta på omslaget.

Om du trodde att du kunde lyckas utan dessa böcker hade du uppenbarligen fel, vissa titlar uttrycker detta tydligare än andra ”Advance your life – Practical advice you need to succeed”. Gud finns också med på ett hörn – som självaste förebilden för framgångsrika chefer ”God is my CEO – Following God’s principles in a bottom line world”.

Om du behöver en bok om mer eller mindre allt på en gång – köp ”The 4 hour body – an uncommon guide to rapid fat-loss, incredible sex and becoming superhuman” – snabbt smal, bra sex och supermänniska – kan det bli bättre?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s