Mycket som ska förkortas

Jag arbetar på ett diskussionsunderlag för vårt framtida arbete i Niassa och konstaterar att detta är fortkortningarnas värld… (Underligt att alla dessa förkortningar till trots, blir dokumenten nästan alltid för långa…)

Inom PASC ska CCS som INGO facilitera MoUs mellan UPCN och DPA och DPIC vilkas effekterna ska ner till SDAEs och UDs, CE bör användas. UPCNs UDs deltagande i CCL och i OD bör stärkas och de bör följa upp PAPA och PROAGRI. UDs och UZs bör delta aktivt i monitorering av FID, FDD och PES samt PARP. SCC ska bidra till etablering av ett CTA i samarbete med UNAC/UCA möjligen även med SUNAFOP. IIAM är intresserade av att bistå med mark. SCC ska samarbeta med IESE och stärka kopplingen till DPPF. Inom landfrågan samarbetar vi med iTC för att stärka NRMC och CSOs och deras samarbete med SPFFB, DPA, DPCA och SPGC men även koppling till EITI och CFJJ. De bör kunna bedöma EIA, kanske assistans från CTV eller JA!? Och självklart utgår dokumentet från RBM och RBA!

Klart som korvspad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s