Hett om resultat och indikatorer

Idag har vi haft möte med samarbetsorganisationer om resultatrapportering – hur upphetsande låter det? Mot alla odds blev det ett möte med heta debatter om resultat, indikatorer och aktiviteter som blev väldigt givande för alla. Vi arbetar just nu på vår halvårsrapport i Niassa och som ett led i detta diskuterar vi kollektivt de rapporter vi fått in, så att samarbetsorganisationerna får chans att kommentera på varandras rapporter. Mycket givande.

Imorgon åker jag till en by som heter Cobue vid Niassasjöns strand. Två kollegor ska hålla utbildning i vuxenutbildning och förändringsarbete på lokal nivå. Jag följer med dels för att följa upp Kooperation Utan Gränsers arbete men också för att utifrån utbildningen ta fram en manual på temat. En bonus blir bad i Niassasjön när arbetsdagen är slut. Blir borta till fredag, inget internet och ingen telefon – tyst på bloggen med andra ord.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s