Tack för de 22 000 besöken!

Här kommer lite bloggstatistik över året som gått. Jag hade drygt 22 000 besökare under 2011, dagen med flest besökare var den efter biståndsminister Gunilla Carlssons besök i Niassa (nästan 900 besökare). Tack allesammans!

Jag publicerade 138 inlägg och 898 fotografier. Jämfört med tidigare år var det lite mindre, bloggorken strömmade inte till alla veckor, delvis på grund av jag hade mer skrivinspiration i Niassa än i Maputo men tillbringade ökande antal dagar på den senare platsen. Det återstår att se hur Sverige står sig i inspirationsflödet…

1 tanke på “Tack för de 22 000 besöken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s