God Stockholmsbo…

Den här helgen har jag försökt vara en god Stockholmsbo: Jag har varit på konsert, besökt Fotografiska muséet, frekventerat simhall samt druckit latte både sittandes och gående samt promenerat i många timmar.

Efter första veckan på jobbet, som visserligen var kort på grund av Trettonde dagen, är jag lite lätt överväldigad av information, processer och utmaningar. Vet inte om det är realistiskt att nästa vecka ska bringa mer klarhet… Hur som helst, A luta continua…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s