I FNs generalförsamling

Känner mig som tjejen från landet (vilket jag ju är Hjo+Lichinga kan ju inte bli så mycket annat än just landet…). Lyssnar just nu på UN Womens generalsekreterares anförande som inleddes med en liten hyllning till kvinnors gräsrotsorganisering runt om i världen. Hon menar att vi ”Continue to fail rural women” när utvecklingen går så långsamt som den gör – att kvinnor på landsbygden fortfarande har mycket begränsade möjligheter att utöva  sina ekonomiska och politiska rättigheter.

1 tanke på “I FNs generalförsamling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s