Hej då New York – Hej 1,5 dygns flygresa :(

Så var det dags att stänga av datorn, packa väskan och åka till flygplatsen – New York-vistelsen har kommit till sin ända.

Det har varit en fantastiskt lärorik vecka. Inte minst igår när jag fick möjlighet att sitta med på de slutna förhandlingarna om de överenskomna slutsatserna för mötet. Mycket intressant att se hur ”den heliga stolen” helt öppet driver att kvinnor ska gå under benämningarna mödrar och fruar. Också intressant att se hur olika länder driver olika typer av frågor – vissa mer inriktade på politiska och civila rättigheter, andra fokuserar mer på de ekonomiska och sociala.

Har nu något av en helvetisk resa att se fram emot. Lämnar New York nu (lördag kväll), kommer till London söndag morgon och tillbringar en dag på flygplatsen och tar sedan nattflyget till Lusaka, Zambia dit jag kommer måndag morgon och åker direkt till kontoret för att vara med på regionmötet. Tur att jag längtar så mycket efter kollegorna där – annars hade det nog känts lite motigt…

På återghörande, från Södra Afrika! Då inte längre som Adviser Swedish Delegation (med en frisyr som för tankarna till någon slags blandning av Dallas och tv-serien Varuhuset…?)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s