Bloggen återlämnad

Under de senaste veckorna har bloggen varit utlånad till mina två kollegor Hanna och Linn som bloggat från FNs möte i Rio om hållbar utveckling. Jag tackar för ett gott bloggsamarbete!

På tisdag åker jag till Almedalen – med en känsla av skräckblandad förtjusning… 17 000 lobbyister som springer mellan 2000 seminarier – vart ska man ta vägen i kaoset? Det återstår att reda ut men har försökt med lite olika schemavarianter (lider som flera av mina före detta kollegor av ett slags excelsjuka)…

Förutom att lyssna och lära på de seminarier som handlar om bistånd, utrikespolitik och internationella frågor ska jag tillsammans med vår kommunikationschef Ola Richardsson fundera på om vi kan organisera något under nästa års Almedalen – finns det något vi kan bidra med som inte redan finns, sägs och görs? Jag kommer även sitta med i en paneldebatt om storskaliga markinvesteringar organiserad av Global Reporting/Global Bar.

Så, håll utkik här på bloggen efter uppdateringar från ön!

1 tanke på “Bloggen återlämnad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s