Telefonkioskslift

Idag var sista dagen på vandringen. Meterologerna hade utlovat regn, blixtar och dunder men förutom ett par regnstänk hade vi finfint väder. (Nu strax före midnatt mullrar dock åskan…) Vi gick/klättrade upp i ett pass mellan två berg. Ännu en fin vandring och en fantastisk utsikt (moln till trots) till belöning när vi hade kommit till toppen. Vi åkte sedan helt fantastiska telefonkiosksliftar ned. Kiosken rymde bara två personer (som tycker om varandra och inte har alltför omfångsrika magar) och det var minst sagt körigt att hinna med att kasta sig in i dem. Entusiasmen över kiosken (i 60-talsdesign) gjorde att det blev en hel del foton därinnifrån.

Nu blir det inga fler uppdateringar härifrån, imorgon tar vi buss/flyg/bil hem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s