Semesterövningar…

Första semesterveckan hemma i Hjo – tillika första hela veckan här sedan jag flyttade tillbaka till Sverige vid årsskiftet. Semester är inte min starka sida men det går riktigt bra; har sågat ner tre träd, slipat och lackat diverse bord och skåpsluckor (återstår en hel del men det finns ju gott om tid) och igår var jag ute och paddlade ståendes på en bräda i en liten sjö strax utanför Hjo. Idag lyckades jag parvla mig upp strax före sju för morgonsim på Guldkroksbadet (gratis inträde!) varefter morgonkaffet intogs på torget tillsammans med nya numret av Vi. Nu har jag precis fått upp hängmattan. Finfint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s