02.55 på väg hemåt (med vissa stopp på vägen) och överlämning av blogg

Resan i Östra Afrika börjar gå mot sitt slut. 02.55 i morgon bitti flyger jag till Nairobi där jag ska träffa kollegorna på regionkontoret för att sedan ta nattflyget hem till Sverige på torsdag. Inte utan att jag nog hade tyckt att det skulle ha varit skönt att slippa två sömnlösa nätter efter en resa som har varit fantastiskt lärorik men också tagit på krafterna.

Jag lämnar nu över bloggen till min kollega Hanna Wetterstrand som befinner sig på FNs jordbruksorganisation FAOs möte med Commission on Food Security. Ser fram emot intressanta blogginlägg om detta! Och med anledning av att idag är World Food Day har Kooperation Utan Gränser publicerat en debattartikel i GP på temat – klicka här för att läsa!

På återseende nästa vecka – då från Kungsholmen – långt härifrån…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s