I Sverige och avklädd?

Kära bloggläsare. Jag har just anlänt i Sverige där jag ska träffa familj och vänner (och jobba litegrann) fram till mitten av juli. Det innebär låg (men inte ingen) bloggaktivitet de kommande veckorna men jag hoppas att vi ses igen i slutet av juli. Efter några dagar i Stockholm blir det Dalarna, Hjo, Bohuslän, Värmland, Växjö och eventuellt Skåne.

Fint att komma till Sverige (även om en av de första nyheterna som mötte mig i radion var att Gunilla Carlsson vill stoppa biståndet till Palestina, vilket lyckligtvis direkt bemöttes av S och V). Känner mig lite halvt avklädd (trots att jag är i allra hög grad påklädd men det är skillnad på min vanliga Sverigesommaroutfit och sjal, stor långärmad skjorta och fladdriga brallor), funderar på att modet verkar vara väldigt grått (ser nästan inga färger på människor) och stockholmarna kollar som vanligt ned i backen när de möter någon på gatan (vilket jag ju har lärt mig att också göra under månaderna i Kabul).

Var på Konsum igår och köpte fil, ostar, mjölk, risgrynsgröt och Frödinge ostkaka. Mejeriproduktsfrossa.

1 tanke på “I Sverige och avklädd?

  1. Härligt att ha dig här igen! Minst lika viktigt att läsa dina reflektioner om vad som händer i Sverige och vår biståndspolitik mm. Håller med dig om Palestina-nyheten. Ses snart!
    /Camilla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s