Välkommen!

Härom kvällen åkte vi iväg klockan 19 för att äta middag. När vi kom tillbaka drygt två timmar senare fanns det inte längre någon väg fram till huset – bara en gigantisk grop med en massa maskiner i. Väldigt effektivt jobbat måste jag säga. Det råder dock lite tvivel om huruvida återställandet av vägen kommer att vara lika effektivt. I allt grävande lyckades de gräva av kabeln som förser våra lägenheter mcd ström

Inom ramen för myndighetssamarbeten inom biståndet kanske Sverige skulle kunna bistå afghanska myndigheter med erfarenheter från Post- och telestyrelsens arbete med kartläggning av kabelutsättning? (Inte för att det alltid garanterar att kablar inte grävs av men…)

På fotona nedan: Den provisoriska trappan (från gropen till vår ingång) och tedrickande militärer som vaktar vägen. Känn dig välkommen…

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s