Brevet till den käre presidenten…

Härom veckan publicerade jag ett öppet brev till Mocambiques president här på bloggen (läs här). Inlägget fick en del uppmärksamhet och Nordiska Afrikainstitutet hörde av sig och frågade om de fick översätta det till engelska och publicera på NAI Forum. Nu finns brevet publicerat där vilket har gjort att det snurrat runt en hel del även i Mocambique. En vän sa att han hade sett till att det kom ända fram till den ursprungliga mottagaren för brevet. Roligt men också lite underligt (på ett bra sätt).

Läs översättningen här!

The other week I published an open letter to the president of Mozambique here on the blog (to read in Swedish, click here). The post got some attention and the Nordic Africa Institute contacted me and asked if they could translate the letter and publish it on NAI Forum. The letter is now published there which led to quite a lot of circulation also in Mozambique. A friend there said he had made sure that the letter has reached to the destination. Fun but also a bit strange (in a good way).

Read the translation here!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s