Avslut Ribaue

Idag har vi lämnat Ribaue efter tre veckor fyllda av möten med starka, stolta och inspirerande människor. Några sista foton från de senaste dagarnas samtal i Nameconha och Mecuasse. Nu är vi tillbaka i Nampula för ett par dagars arbete innan studenterna reser vidare till Maputo. Själv får jag stanna två veckor till men med andra uppgifter.

Sista bilden (tagen hos en skräddare i Ribaue) nedan får symbolisera den framgångsrika marknadsekonomin med alla sina valmöjligheter: I Mocambique finns tre mobilnät varav inget fungerar särskilt bra. Detta medför att många av dem som har möjlighet har ett nummer hos var och en av operatörerna (utan att för den skull vara säkra på att något av dem fungerar).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s