3 tankar på “En helg på Ilha de Mocambique

 1. Hej, blir så glad när jag hittar din blogg via google. Jag ska åka till Mocambique om en månad, en studieresa/ombudsresa med Diakonia. Första gången i Mocambique, sjätte gången i Afrika. Dina bilder är fantastiska, mina förväntningar och längtan till Afrika ökar! Jag har läst ‘bakåt’ under din resa nu i april, ska ta tag i dina tidigare också. Hälsningar Annika

  • Hej Annika!

   Kul att du gillar bloggen och att du ska åka hit. Jag bodde här 2006-2011 men är nu endast här för sex veckors fältarbete. Förra året jobbade jag i Afghanistan så under den tiden är det mindre om Mocambique men längre tillbaka hittar du mer.

   När jag jobbade här (för We Effect) hade vi ett nära samarbete med Diakonia inom ramen för ett program för demokrati och ansvarsutkrävande finansierat av svenska ambassaden/Sida.

   Hör gärna av dig om du undrar över något om Mocambique inför din resa! Min epost är kajsa.johansson (a) lnu.se.

   Hälsningar
   Kajsa

   • Tack för svar! Ja, återkommer om det är nåt jag undrar. /Hälsn Annika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s