Var försiktig med var du skär…

Några bilder från dagens demonstration i London mot nedskärningar i offentlig sektor. Fackföreningarna Unite, National Union of Teachers, Public and Commercial Services Union, Fire Brigades Union, Unison och GMB står bakom demonstrationen och samtliga fackföreningar deltar idag i en 24-timmars strejk. Mer info om rörelsen mot nedskärningar på People’s Assemblys hemsida.

 

1 tanke på “Var försiktig med var du skär…

  1. Kajsa, bra att du uppmärksammade detta. Var själv inbjuden av NUT till en tvådagars konferens I London I slutet av maj för att initiera ett globalt motstånd mot privatiseringar av utbildning och undervisning. En av mina texter inspirerade av detta möte finns på http://www.globalsouthnetwork.org
    Apropå Afghanistan (!) så håller jag fortfarande kontakt med en del av aktionsforskarna som jobbar vidare med sina projekt till slutet av 2014.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s