Långväga datorhjälp

Vår chaufför kom just in på kontoret med en datorväska i handen. Vi organiserar denna vecak en utbildning i Majune, ett distrikt som ligger cirka 15 mil från Lichinga. Under utbildningen, som handlar om hiv, sexualitet och jämställdhet använder utbildarna dator och projektor (det finns ingen el så de kör med generator). I förmiddags hade datorn börjat krångla och eftersom det inte finns något mobilnät tog chauffören med sig datorn hit för att få hjälp att fixa den. Efter någon timma på kontoret är han tillbaka. 30 mil för att fixa en dator.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s