Lera mellan tårna och möten hela dagen

Efter att ha tvättat fötter och skor i handfatet på jobbet kan arbetsdagen börja. Vägen till mitt hus är nu så dålig att man måste ta sats även med 4×4-bil och jag föredrar att parkera bilen vid ett annat hus och gå den sista vägen vilket innebär att leran som komplicerar för bilen istället hamnar mellan mina tår.

Dagarna denna vecka är alla fyllda av möten vilket kan skapa känslan av att man inte gör något på riktigt; igår var det seminarium om klimatförändringar hela dagen och på eftermiddagen möte med guvernören. Idag är det planeringsministeriet, Ibis och sedan möte om skapandet av ett nytt organ för lokal ekonomisk utveckling. Det är väl bara att skene mellan mötena och hoppas att det blir något resultat. Det är hur som helst väldigt intressant!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s