Militärer, myggnät och andra nyheter

Den amerikanska regeringen skänkt 220 000 myggnät till Mocambiques militärer. Näten ska distribueras under året för att förebygga malaria bland militärerna. Notícias skriver idag att Maputoprovinsen är den värst drabbade i landet vad gäller hivprevalens, cirka 26 procent av den vuxna befolkningen är smittad. De skriver också att det är matkris i Teteprovinsen på grund av torka. 60 000 personer får matbistånd av WFP men det räcker inte på långt när till alla som behöver. Och så snurrar jorden.

2 tankar på “Militärer, myggnät och andra nyheter

  1. Köpte mina myggnät till fönster hos LB&TM Fönster. Är jätte nöjd med dessa. Verkligen något att rekomendera. Bor ute på landet och under sommarn kan jag och frun ha öppet på kvällar med tända ljus utan att myggor kommer in. Dessa fungerar också som en rullgardin. En Fantastisk lösning:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s