Effektfull nyhetsuppläsare

Det är vanlgt här att tv:n står på på restauranger här i Mocambique, när det är dags för nyheter höjs volymen och det är uppenbart att samtalen bör upphöra. Häromdagen var jag på en av Lichingas restauranger, tv:n stod på, nyheterna och sporten kom. Just efter att det avslutas öppnas en dörr precis under tv:n och in kommer nyhetsuppläsaren från sporten. Det blir väldigt märkligt när någon som några minuter tidgare varit i direktsändning i rutan, kommer in genom dörren.

Dock inte så konstigt att han är här i Lichinga med tanke på skolmästerskapen. Idag är sista dagen, tror att staden kan behöva pusta ut efter att ha haft 3000 barn + deras lärare på besök i nästan två veckor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s