Mer om biobränsle och en bild om svenska politiker

Har vid ett flertal tillfällen skrivit om biobränslefrågan här på bloggen (senast nämnt idag med anledning av presidentens besök i Brasiline) men då främst från de mocambikiska småböndernas perspektiv. Klicka här för att läsa inlägg i den svenska biobränsledabetten på ETC, om bland annat införsel av bonus på 25 000 kronor om du skrotar din bil och köper en miljöbil.

Och så en talande (på flera sätt…) bild om FRA-lagen. Bilden är med tillstånd hämtad från Jakob Stålhammars blogg. Många gånger här på bloggen framstår den mocambikiska politiken som kanske inte helt förnuftig (blomkrukor och röda mattor) men bilden nedan visar exempel på att det alltid finns de som är värre…

fra

1 tanke på “Mer om biobränsle och en bild om svenska politiker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s