Försvunna partners

I natt ringde en person från en partnerorganisation från Cuamba som ska flyga till Kenya idag klockan 11. De meddelade att bilen gått sönder och endast kan krypa fram på vägen mellan Cuamba och Lichinga (de ska flyga härifrån). På åtta timmar hade de kört knappt 15 mil.  På vägen mellan Cuamba och Lichinga finns endast en plats med mobiltäckning och det var därifrån de ringde i natt. Idag på morgonen har de fortfarande inte kommit fram, det är tre timmar till flyget ska gå. Enda att göra är att skicka ut vår chaufför för att leta efter dem. Inte så bra kan man säga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s