Bra planering

För ett par veckor sedan fick vi en inbjudan till ett nationellt möte för koordinering av jämställdhetsfrågor och socialpolitik (hittar ingen bättre översättning), inbjudan kom från ministeriet ansvarigt för dessa frågor. Mötet skulle hållas i Cuamba (30 mil härifrån) och skulle börja som igår. Idag fick vi ett brev som sa att mötet blivit inställt på grund av något som låg bortom ministeriets makt. Bra planering att skicka detta en dag efter att mötet skulle ha börjat.

Följande länk leder till en fortsättning på Helenas och Andreas film från vår Malawiresa.

Och nedan ett par fina bilder. Den första publicerad i förra veckans Savana, med anledning av att vissa personer inom Frelimo verkar ha väldigt mycket resurser att ge nu när det är dags för insamling till valkampanjen. Den andra bilder från Jacobs blogg med anledning av utvecklingen av den privata sjukvårdsmarknaden i Sverige, som är minst sagt, sjuk…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s