Hjälp med försvunnen kärlek

Upphör aldrig att förvånas över annonser för alternativa läkare i tidningarna. Doktor Shejk Bruhann erbjuder botning mot alla möjliga problem så som impotens, återfå förlorad kärlek, framgång i affärer, säkerhet i hemmet, tur på fältet, återfå saker som blivit stulna, sluta röka och dricka, minska storleken på magen med mera.

Doktor Hafid Said botar liknande saker men även cancer, dåliga andar, försvunna människor med mera. Ytterligare en man, doktor T. Juma är villig att hjälpa dig med samma typ av problem, inklusive att lösa problem i domstolar och se till att du vinner dina fall, sluta göra barn eller att vara överambitiös på jobbet.

Nedan annonserna från Bruhaan och Said (Savana 17 juli).

bruhaan said

1 tanke på “Hjälp med försvunnen kärlek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s