Lagen om alltings jävlighet

Idag ska jag åka till Sverige. Först till Maputo nu på morgonen (ska till flygplatsen vid 10) och sedan imorgon eftermiddag till Göteborg. Så naturligtvis uppstår värsta vattenläckan i köket idag vid 5.30-snåret och vatten sprutade ut ur kranen och mindre flod uppstod under diskbänken på grund av annan läcka i själva röret… Vakten hjälpte mig att stoppa träpinnar och annan bråte i kranen så att det ska spruta lite mindre och under diskbänken finns rikligt med kastruller uppställda. Har jag tur kommer en rörmokare innan jag ska till flygplatsen, annars vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Hur som helst så är jag övertygad om att det löser sig på något sätt.

Känns tråkigt och ledsamt att lämna Lichinga även om jag vet att tiden kommer att gå fort. Trots att jag kan bli ofattbart trött av jobbet här och inte så lite frustrerad på kollegor, partners och annat så saknar jag dem redan innan jag har åkt härifrån…

1 tanke på “Lagen om alltings jävlighet

  1. Sempre é duro sair de uma realidade tan vital e auténtica, tan cheia de sensações, tan luminosa e com sorrisos, tan musical e dura, e poeira e con um desorde que encaija muito bem, ai Lichica, que magia tenhem estas pessoas, que geito de sorrir a vida, o bo e o malo.
    Não ves muito diferentes as pessoas na Suécia cuando chegas dende Moçambique?
    Eu estou muito impresionado coas pessoas aqui em Vigo, não me parecem estar vivas, máis bem que intentan parecer vivas,só.
    Muita energia e que vaiam bem as ferias.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s