Vad är konstigast? (1)

Har några gånger här på bloggen lagt ut tidningsutklipp på traditionella läkare som kan hjälpa dig med allt ifrån tur på jobbet, försvunnen kärlek, fysiska krämpor eller förlorade artiklar. Idag kom jag till Sverige, på flyget mellan London och Göteborg fick jag en göteborgsposten i handen. Tänker att annonserna för ett bättre liv däri nog är ännu märkligare än de från Dr Juma. Annonser för ”skinntightning”, ”bröstlyft”, ”hudförbättring” och ”traditionell fettsugning”. En av annonserna har en modell av en kvinna som för tankarna till femtiotalet. Det känns som att det är riktigt – att vi går bakåt och inte framåt i tiden…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s