Fantastiskt pantat!

Innan jag lämnade Sverige i onsdags la jag ut en länk om pantknappen här på bloggen. Idag loggade jag in efter att ha varit på resande fot ett dygn och konstaterade att ni, läsarna på denna blogg, har pantat nästan 2000 burkar på knappt två dagar. Fantastiskt pantat! Vill uppmana er att fortsätta panta – det är ett enkelt sätt att bidra till en stor skillnad! Klicka på bilden nedan för att komma till pantmaskinen (där du kan dra så många burkar du orkar och panta maskinen) och bidra till att vi kommer mycket längre än 2000 burkar!

För varje digital burk som pantas kommer LRF och Riksbyggen att skänka pengar till den kampanj för klimaträttvisa som Kooperation Utan Gränser och Vi skogen driver. Läs mer om klimatkampanjen på www.klimatrattvisa.se!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s