Allting kan ta slut…

I Malawi råder kris, bland annat brist på pengar och brist på bensin. Denna brist påverkar Niassa i allra högsta grad. Under veckan som gått har det inte funnits någon bensin. Alldeles nyss hörde jag Andreas, finanschefen, rusa ut från kontoret – det hade kommit en tankbil med bensin! Det kommer tankbilar lite då och då men eftersom efterfrågan/bristen är helt enorm tar det slut på någon timma. Lastbilar med dunkar och fat kommer från Malawi och tankar ur mackarna här och kör tillbaka, alternativt tar dunkarna med båt över Niassa-/Malawisjön.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s