Födelsedag

Igår fyllde Silvestre, vår bokförare, 41 år. Tårta på kontoret, och manliga kramar… 🙂 Under tårtätande pratade kollegorna om omständigheterna vid födslar. Ingen av dem föddes på ett ställe där det fanns tillgång till elektricitet, man fick ha med sig sitt stearinljust helt enkelt… De konstaterade senare att omständigheterna varit samma för många av deras egna barn, med undantag för de relativt nyligen födda… (Läs gärna ett gammalt blogginlägg om hur en svensk pannlampa hjälpte 12 födslar på Lichingas sjukhus,  klicka här!)

Senare på dagen pratade jag med den före detta programchefen (en svenska). Vi konstaterade att skillnader mellan den halva generation som är emellan oss innebar tillgång eller ej till dagis… Skilda världar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s