Ananas, majs, cassava, papaya, bönor, solrosor, vete, mango…

Igår besökte vi agroforestrycentret i Cuamba tillsammans med Utan Gränsers VD Lennart och hans fru Monica. Efter besöket på centrets fält besökte vi några av de bondeorganisationer som börjat tillämpa de nya kunskaperna de fått på centret. Det växte mer på vissa fält än på andra men oavsett storleken på växtligheten var alla organisationerna mycket entusiastiska över nya tekniker och kunskaper.

Ett par bilder på bilen kom också med. Har aldrig sett vägen så lerig. Det blev inte bättre av att det blev tjock dimma på vägen hem, i mörkret, långa sträckor gick det inte att köra fortare än 10 km i timmen. Vi körde förbi ett antal minibussar som kört av vägen och lastbilar som inte lyckades ta sig upp för backarna på grund av leran…

1 tanke på “Ananas, majs, cassava, papaya, bönor, solrosor, vete, mango…

  1. Pingback: Links to more info on the ATC / Links para mais informação sobre o CTA « Agroforestry Training Center Cuamba

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s