Guvernören på film och galen hamburgare i rutnät

Kolla på Andreas och Helenas film om när nya guvernören anlände till Lichinga – klicka här! Dans, sång och ett par bortkomna svenskar utlovas, riktigt underhållande…

Kämpar med vår årsrapport. Tanken är att ett utkast ska skickas till våra kollegor i Maputo och Lusaka ikväll så att de kan kommentera det vi skrivit. Är helt snurrig av allt som ska med i rapporten. Vi har en tabell, en så kallad logical framework, som ska fyllas i med resultat från samtliga partners – det är 250 rutor som ska fyllas i med resultat, indikator och gjord investering.

Efter att ha gått igenom en sisådär 230 rutor med getter, decentraliseringspolitik, fiskyngel, jämställdhet, hållbart jordbruk, hiv, studiecirklar, privatsektorsamarbete, oxar, påverkansarbete och förhandlingar med privat sektor har jag ingen ordning alls i huvudet är och inte lämplig för att gå igenom fler rutor.

Då är det emellertid dags att aggregera resultaten och se om de stämmer med det som vi sa att vi skulle göra. Knut i huvudet?

Skrev för några veckor sedan om ”Mitt liv som hamburgare” – nu kan man verkligen säga att burgaren är pressad… Läs hamburgerinlägget här!

1 tanke på “Guvernören på film och galen hamburgare i rutnät

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s