Gigantisk avocado och en panel till bilen

 

På mitt skrivbord: Gigantiska avocados (tror aldrig jag sett större) som en kollega kom in med nyss. Och en instrumentpanel till bilen, som en annan kollega kom in med nyss. Instrumentpanelen till en av bilarna har pajat. Det tog jag vet inte hur lång tid (månader) att få hit panelen och nu när den väl är här lyckas den autoriserade Toyota-verkstan inte montera den. Bra.

Apropå reservdelar i denna provins. För några dagar sedan rengnade en bro bort, ett distrikt i provinsen är i princip avskuret från all kommunikation med omvärlden. Vägverket lovar att de letar reservdelar, det är väl bara att hålla tummarna.

Regnen har de senaste dagarna förstört vägar, broar och hus runt om i landet. Bilden nedan publicerades i dagens Notícias.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s