Strejk mot bilprovning!

Fick just ett mail med upprop för generalstrejk den 15 mars. Anledning? Att folk blivit skitförbannade på idén om obligatorisk bilprovning (klicka här för att läsa inlägget längre ned på denna sida angående bilprovning).

Uppropsmakarna argumenterar att det skulle vara ok att kräva bilprovning som i Europa om vägarna hade varit som i Europa. Så länge mocambikiska staten inte fixar vägarna är det orlimligt att kräva av bilisterna att de ska ha bilarna i form (klicka här för att se inlägget längre ned på denna sida med ett par bilder på en vanlig väg). En poäng har de nog…

1 tanke på “Strejk mot bilprovning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s