Partnermöte – del 7 tillika hemfärden!

På vägen hem från Cuamba till Lichinga skådades (som vanligt) mer eller mindre märkliga transporter. I vanlig ordning ett antal överlastade lastbilar med människor sittande på toppet av lasset i det rykande dammet. Halvvägs stötte vi på en av Utan Gränsers andra bilar med en måttligt road Aida – bilen var fylld av bönor, malawisk saft och hönor. Vi körde förbi personer som transporterade saker på cyklar som man skulle kunna tro gjorde sig bättre på andra transportmedel (till exempel sängar).

Väl framme i Lichingas förorter såg vi en mycket kreativ lösning: En lastbil hade lastat upp ett chassi av en trasig tolvsitsig bil på flaket och därmed var en minibuss skapad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s