Otäckt snabb vändning

Just hemkommen efter att ha sett Afrikas sista hopp i fotbolls-VM bli utslaget. Stämningen försvann, så även de flesta av alla människor som samlats ute på gatorna för att kolla på matchen på uteserveringarnas skärmar.

En väl förfriskad man drämde två vinflaskor i trottoaren efter sista straffen vilket utlöste en folkmobb, mannen hamnade på marken med ett antal personer som med tillhyggen slog och sparkade. Ett antal personer ingrep lyckligtvis och lyckades få stopp på dem. Hade de inte gjort det hade mannen varit död på några minuter. Väldigt otäckt.

Som skrivit tidigare här så är det inte alltid så lugnt och fredligt som det kan verka och det vänder snabbt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s