Post-it

I inlägget nedan skrev jag om Mocambiques ekonomiska utveckling (eller inveckling) och nämnde att Kooperation Utan Gränser arbetar med att ta fram ett program som fokuserar på naturresurser, investeringarna och ansvarsutkrävande.

Har under de senaste två veckorna förkovrat mig i ett antal artiklar, böcker, studier samt gjort en massa intervjuer kring detta tema. Nu fattas bara… sammanställningen av allt detta. Befinner mig nu lite undrande till den stora mängd insamlat material som jag har och hur jag ska organisera densamma.

Gjorde ett försök med blädderblock och post-it-lappar, se bild ovan. Vet dock inte om det blev mer eller mindre överskådligt… Alltifrån hur eukalyptus påverkar mark och vatten till korruption bland skogsbolag allt däremellan… Den positiva sidan av det är att jag har fått träffa en massa nya spännande människor och läsa in mig på ett delvis nytt ämne.

Känslan i magen just nu liknar den under uppsatsarbete på universitetet; lite lätt panik blandat med kreativitet och nya tankar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s