Kablar

Den 16 juli försvann internet och diverse andra kommunikationsmöjligheter från Lichinga och förblev sedan försvunna till den 29 juli. Som vanligt (kan man nästan säga nu) var det den fiberoptiska kabeln som fått problem på djupa vatten utanför Xai-Xai i södra Mocambique vilket innebar att hela norra delen av landet blev kommunikationslöst.

Hur som helst, nu är det löst och det är ju toppen! Det innebär också att det kan bli ordning på bloggandet (nu är jag i och för sig kommen till Maputo så här finns inga ursäkter med dåliga kommunikationer! Ny månad och nya tag med bloggen!

Ett nytt inslag här på bloggen kommer att bli en slags stadsvandring i Maputo. Första inlägget kommer senare idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s