Andra stoppet: Lipuzia

Efter besöket i Mandimbadistriktets ”centralort” åkte vi till byn Lipuzia där Kooperation Utan Gränser arbetar tillsammans med bondeunionen. Studiecirklar är en unionens viktigaste aktiviteter. Vid detta besök hade vi glädjen att se de första exemplaren av ”bambukylen” som unionen börjat tillverka genom ett studiecirkelmaterial. Kooperation Utan Gränser har beställt 15 kylar som sedan kommer att delas ut till andra organisationer för att stimulera tillverkningen där också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s