On the road

Imorgon lämnar jag Lichinga för att med bil ta mig till Mocambiques huvudstad Maputo. Beräknar att det kommer att ta ungefär fem dagar att köra de ungefär 230 milen, vamos ver… Om jag hittar internet på vägen uppdaterar jag bloggen, annars är jag tillbaka här i början av nästa vecka.

Nedan en karta som visar ungefär hur vi ska åka. Första natten blir i Quelimane vid havet, andra dagens höjdpunkt är bron över Zambezifloden (som jag har längtat!) för att sedan åka vidare ner till ett ny(halv)öppnat ekolodge i Chimanimani, vid Mocambiques högsta berg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s