Catembe

Trots att jag har varit i Mocambique ett antal år hade jag innan idag aldrig tagit båten över till halvön Catembe, tio minuter från centrala Maputo. Men idag slog jag till, tillsammans med pappa, som fann en vän (med liknande skägg ), se sista bilden nedan.

Överraskningsvis pratade mannen svenska då han varit utrikeskorrespondent i Sverige under åttiotalet. Han berättade att han var bekymrad över socialdemokratin efter Palmes död och undrade om han skulle våga åka dit igen nu när vi har nazister i riksdagen. Ja det kan man undra…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s