Jordfräs och vägglampa

Är sedan i tisdags på Kooperation Utan Gränsers regionkontor i Lusaka, Zambia. Vi har haft möte med ”Team Development” där alla programkoordinatörer och landrepresentanter från Kooperation Utan Gränser i Malawi, Zimbabwe, Zambia och Mocambique deltar. Vi har diskuterat framtiden, delat erfarenheter och informerat om hur det ligger till i de olika programmen.

Nedan ett par foton fråndet nyligen renoverade regionkontoret. Notera vägglampan som vackert monterats på en stolpe. Molnen bland träden kom sig av att någon försökte klippa gräset utanför kontoret. Särskilt mycket gräs fanns det emellertid inte, men väl sandig jord. Resultat: Dammfräs. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s