Eftermiddag i Lichinga

Tog en promenad i Lichinga i eftermiddag, som kom att vara hela eftermiddagen (trots stadens ringa storlek). Kan inte påstå att så mycket har förändrats under månaden jag varit borta mer än att det nu finns streck på gatorna (som jag kommenterade nedan) och att restaurangen där jag brukar äta fortfarande är stängd=risk för dålig kosthållning för mig (det finns bara tre restauranger och egentligen bara en med kvalitet). Tog en kaffe med en norrman och en zimbabwier och hade spännande samtal om varför det är i Tunisien och inte i Zimbabwe som uppror uppstår (ännu en av de många historier som jag skrev om nedan…).

 Och solen som går ner över kullarna är fortfarande lika vacker!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s